Cecília Gassull

El mètode AkiAra

És una via cap al benestar personal i la llibertat de la veu que utilitza una mirada holística i un abordatge multidisciplinari

El Mètode AkiAra és fruit d’anys d’investigació i pràctica. A través d’aquest mètode, acompanyo persones per treballar les seves Cuirasses de la Veu, les barreres que sovint ens impedeixen expressar-nos plenament i autènticament. Però també està ideat per acompanyar persones que volen trobar un major benestar a la seva vida i viure des del seu verdader JO.

De què es nodreix AkiAra?

AkiAra no sorgeix del no res sinó que, com la majoria de mètodes i teràpies, es nodreix d’aportacions anteriors. AkiAra és una síntesi i evolució de diferents mètodes i teràpies que he anat aprenent i experimentant al llarg de la meva vida.

Mètode d’alliberament de cuirasses

És un  mètode psico-corporal  i energètic creat per M. Lise Labonté. És una forma particular d’aproximar-nos al nostre cos a través del moviment per assolir un benestar més gran, de forma suau i profunda i respectant totalment la nostra individualitat. La finalitat última d’aquest treball és connectar amb el que realment som, amb tots els talents que tenim i ser i viure com realment desitgem. És a dir, alliberar-nos de les cuirasses que ens hem anat construint al llarg de la vida i que potser ja no volem seguir portant. Si vols saber-ne més, pots llegir l’article del blog

Harmonització
energètica

Així com tenim una estructura esquelètica i muscular, també disposem d’una estructura energètica susceptible d’influència. Les transformacions en aquest cos energètic impacten en altres àrees de la persona. La durada d’aquests canvis depèn de la consciència que hi destinem. En tot cas, aquests canvis representen una evolució per a l’ésser humà i la seva ànima.

La sanació energètica impulsa la reconnexió amb un mateix a diversos nivells, incloent el nivell físic (reducció del dolor), l’emocional (alliberament d’emocions limitants), el mental (minimització de l’ansietat), l’energètic (recuperació d’energia) i l’espiritual (trobar el teu lloc). Per trobar benestar, claredat emocional, alineament amb les metes personals i connexions significatives amb els altres.

Diàleg per a la sanació i transmutació de l’inconscient

Aquest treball, creada per Susanna Villagrassa, implica un diàleg profund amb el propi inconscient, i ens hi permet connectar sense les barreres mentals i condicionaments adquirits al llarg de la vida. Abordem les dificultats mitjançant converses amb imatges simbòliques generades pel nostre preconscient o inconscient. Ningú millor que nosaltres coneix el que és bo i el camí adequat en cada moment. Per obtenir més informació, consulta l’article del blog.

En què ajuda el Mètode AkiAra?

  • Benestar personal: explorant i superant les barreres personals, s’aconsegueix trobar una sensació més profunda de benestar i autenticitat.
  • Creixement i Autoconeixement: És una oportunitat per aprendre a conèixer-te millor i viure d’acord amb la teva essència, sense condicionaments.
  • Llibertat de la Veu: Aprenent a identificar i desbloquejar allò que limita la teva expressió i l’emissió de la veu.