Cecília Gassull

Serveis de treball corporal per al benestar personal

Transforma el teu món des de dins

Des de la visió del propi món, passant pel benestar personal, la bona gestió de les emocions o el deslliurament dels pensaments limitants requereixen d’un cos equilibrat i connectat, ja que és el nostre instrument de vida. La meva proposta, des de la corporeïtat, treballa perquè la nostra presència en el aquí i l’ara es torni conscient i autèntica.

Serveis

Amb un enfocament centrat a alliberar la teva veu, a trobar la teva expressió genuïna o a perfeccionar el teu art, el Mètode AkiAra va més enllà de propostes tradicionals; és una exploració apassionada que transforma no sols les veus, sinó també les ànimes. T’acompanyem a retrobar el teu veritable so i expressió vocal per crear un art vocal autèntic i perdurable: EL TEU.

Sessions grupals de MLC

  • GRUPS PRESENCIALS
    • Dimarts de 18:45 a 20:00h i dijous de 9:15 a 10:30h
  • GRUPS ONLINE
    • Dimarts de 9 a 10:15h

Sessions individuals

  • PRESENCIALS
    • El treball és a mida, així que farem servir aquelles eines que millor s’ajustin a la teva necessitat.

MLC al teu aire

Curs en línia per practicar MLC al teu ritme  i dedicar-te un moment quan millor et vagi. Les sessions tenen una durada d’entre 50 i 55 minuts.

Tallers monogràfics

Intensius de cap de setmana, de vegades en format residencial, que exploren temes específics. Es combina el treball corporal amb diàlegs amb l’inconscient a través de meditacions guiades i activitats que permeten reflexionar sobre com actuem, pensem i sentim en diverses situacions, relacions o emocions.

Els temes varien, però els tallers comparteixen sempre la finalitat de crear un espai per connectar amb un mateix. Aquesta connexió obre la porta a percebre la realitat sense pors ni creences limitants i ens permet mirar la realitat des d’un altre lloc. En definitiva, proporciona l’oportunitat d’actuar en sintonia amb la pròpia ànima.