Cecília Gassull

Sobre mi

La meva passió per millorar el benestar de les persones i ajudar-les a viure plenament ha estat una constant a la meva vida. Com a professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb una àmplia formació en disciplines diverses, he desenvolupat el que avui anomeno el Mètode AkiAra, per obrir portes cap a una vida plena i també a la llibertat de la veu.  

La meva recerca de coneixements va començar estudiant cant al Conservatori Superior de Música del Liceu. Però vaig voler anar més enllà i vaig estudiar una llicenciatura en Psicologia i un doctorat en Pedagogia Aplicada. Aquesta combinació de disciplines va despertar la meva passió per les connexions profundes entre la veu, el cos, les emocions i la ment.

Amb el temps, vaig aprofundir en teràpies psico-corporals i energètiques i em vaig convertir en instructora corporal per a instrumentistes pel mètode Cos-Art, terapeuta de Polaritat ®, diplomada en MLC ® (Mètode d’Alliberament de Cuirasses) i harmonitzadora energètica. Cada una d’aquestes etapes de la meva formació va obrir noves portes i em va portar més a prop del desenvolupament del Mètode AkiAra.

Com a professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona, la meva passió pel coneixement va més enllà de l’acompanyament individual. Amb un grup de recerca, estudiem les interaccions entre la veu, el cos i les emocions, apliant la comprensió d’aquesta relació complexa i formant les properes generacions d’experts en aquest camp.